قربان قربانی رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: برای توسعه دوباره کشت پنبه در کشور و اینکه بتوانیم صنایع تبدیلی تعطیل مرتبط با پنبه را احیا کنیم باید تولید محصول پنبه را در کشور یک نواخت و با کیفیت بالاتری تولید کنیم.
وی افزود: در این راستا در دولت سیزدهم با افزایش قیمتی که برای تولید این محصول ایجاد شد و ارقام جدید زود رس و پرمحصولی که معرفی شد، شرایط برای احیا و توسعه تعاونی های تولید پنبه در کشور ایجاد شد و سطح زیر کشت این محصول در کشور افزایش و عملکرد در واحد سطح بهبود یافت.
رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور ادامه داد: تعدادی از صنایع نساجی و صنایع تبدیلی پنبه در کشور تعطیل و نیمه تعطیل هستند که با افزایش تولید پنبه در کشور امکان احیا آنها وجود دارد که آمار دقیقی از تعداد آنها نداریم.
قربانی با اشاره به اینکه سطح زیر کشت پنبه در کشور افزایش یافته است اظهار داشت: سطح زیر کشت پنبه از 97 هزار هکتار به 112 هزار هکتار افزایش یافته است؛ در مقاطعی تا 300 هزار هکتار از مزارع کشور زیر کشت پنبه بوده است اما در مقایسه با سال قبل افزایش تولید و سطح زیر کشت داریم.
وی تصریح کرد: در سال جاری پیش بینی میشود تا 100 هزار تن تولید الیاف و 300 هزار تن وش پنبه داشته باشیم که در مقایسه با سال قبل 20 تا 25 درصد افزایش دارد.
انتهای پیام/